Monday 8 February 2010

Top Ten

Daca tot ninge afara ca la balamuc, nu putem merge nicaieri si eu ma tot uit la poze... m-am gandit sa fac un mic top cu cele care imi plac cel mai mult.










Monday 1 February 2010

Bulgaria, Veliko Tarnovo

Gata! Nu se mai suporta a se sta in casa!!! Dilema apare odata cu momentul in care ne intrebam incotro o luam. Trebuie sa fie ceva destul de aproape incat sa ne intoarcem in aceeasi zi. Dar unde? Sudul Romaniei l-am cam vazut... Singurele locuri ramase sunt prea departe in nord. Tot Toni vine cu ideea:
-De ce nu mergem in Bulgaria?
-Excelent!!! Acolo mergem!
Reusim sa plecam dupa ceva drumuri inapoi la mine acasa... uitasem oarece acte. La intrarea in Bulgaria, vamesii ne intreaba unde mergem. Amandoi blocati. "Aaa... In Bulgaria?" Ma rog, eram prea abulici ca sa nu ne lase. Pana la urma vedem pe harta Veliko Tarnovo, loc despre care auzisem ceva la un moment dat. Tot drumul m-am ambitionat sa citesc semnele scrise, evident, in caractere chirilice. Apogeul a venit in momentul in care eu citesc: "vooks!... vooks?" Nu suna nicidecum a limba slava. Pana la urma imi pica fisa: scria Books! :)
In concluzie, prima impresie despre Bulgaria vine sa-mi gadile spiritul patriotic. Parca sunt usor mai praf decat noi. Dar totusi nu as vrea sa fie asta concluzia finala. Mai sunt lucruri de vazut inainte de a spune categoric asta...

















 
TopOfBlogs